Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie nabij Haarlem

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte vergaderlocatie nabij Haarlem is Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude de ideale bestemming. De negen multifunctionele zalen met een capaciteit voor 200 personen lenen zich perfect voor feesten en partijen, maar ook recepties, een congres of workshop. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u klaar.

Multifunctionele vergaderzalen

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude kunt u naast zakelijk overnachten terecht voor het bijeenkomen met uw personeel of zakelijke partners. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal. Zo is er een ruime zaal aanwezig voor grootschalige presentaties. De kleinere discussieruimte is uitermate geschikt voor een besloten vergadering. Wanneer u meerdere dagen bijeen wilt komen biedt het hotel lichte werkruimtes en passende vergaderarrangementen.

De vergaderruimtes zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Praktische informatie

De omgeving van Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude biedt volop mogelijkheden voor een doeltreffende bijeenkomst. Zo is de vergaderlocatie nabij Haarlem ideaal voor teambuilding in de binnenstad waarna u met z’n allen gezellig bijeen kunt komen in het à la carte restaurant. Bovendien biedt het hotel parkeermogelijkheid met 80 parkeerplaatsen en is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Tijdens uw verblijf maakt u tevens gebruik van gratis WiFi in het hele hotel.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

9 multifunctionele vergaderzalen tot 200 personen - 20 hotelkamers

 

Theater

Tot 180 personen

Cabaret

Tot 100 personen

School

Tot 70 personen

U-vorm

Tot 50 personen

Carré

Tot 60 personen

Diner

Tot 80 personen

Receptie

Tot 150 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Spaarnwoude worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Op een Solex door de Velsen rijden
 • Golfen op de grootste golfbaan van Europa
 • Samen met uw collega's skiën bij SnowPlanet 
 • Ga op JAN soldaat rally
 • Speel het elfspellentocht spel

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.