Heerlijk uit eten bij Restaurant SpaarnwoudeCulinair genieten in Velsen-Zuid

Reserveer een tafel

Restaurant Spaarnwoude

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, gezellige lunch of heerlijk diner bent u van harte welkom in ons à la carte restaurant. Elke avond stelt onze chef-kok smakelijke gerechten samen met producten uit de regio. Wanneer het weer het toelaat, is het ook heerlijk vertoeven op het aangrenzende terras. Ons personeel adviseert u graag over bijpassende wijnen om uw diner tot een succes te maken.

Bar en terrar

Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u genieten van heerlijke versnaperingen in de gezellige bar of bij mooi weer op het ruime terras.

Openingstijden

  • Ontbijt: 07.00 - 10.00
  • Lunch: 12.00 - 17.00
  • Diner: 18.00 - 21.00

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.