Heerlijk uit eten bij Restaurant SpaarnwoudeCulinair genieten in Velsen-Zuid

Reserveer een tafel

Restaurant Spaarnwoude in Velsen-Zuid

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, uitgebreide lunch of heerlijk diner bent u van harte welkom bij Restaurant Spaarnwoude in Velsen-Zuid. Het sfeervolle à la carte restaurant is de ideale bestemming voor een heerlijk avondje uit!

Culinair genieten

Elke avond stelt de chef-kok van Restaurant Spaarnwoude smakelijke gerechten samen met producten uit de regio. Zo geniet u van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten uit de internationaal georiënteerde keuken: van zalmbonbon met dille-mayodressing tot Ardenner varkensrib met rozemarijnjus en geroosterde groenten.

Ons personeel adviseert u graag over bijpassende wijnen om uw diner tot een succes te maken. Uiteraard houdt de keukenbrigade rekening met specifieke wensen. Tevens is het restaurant beschikbaar voor zakelijke doeleinden. Vraag hiervoor naar de verschillende mogelijkheden.

Hotelbar en terras

Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u genieten van heerlijke versnaperingen in de gezellige hotelbar. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het aangrenzende ruime terras waar u een prachtig groen uitzicht heeft.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt: 07.00 - 10.00 uur
  • Lunch: 12.00 - 17.00 uur
  • Diner: 18.00 - 21.00 uur

Acties & Evenementen


 

 

 

 


 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €22,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.
Kindertip! Eieren zoeken met de paashaas en er is een springskussen.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.