Hotel-Restaurant Spaarnwoude dichtbij HaarlemGelegen midden in het recreatiegebied Spaarnwoude

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude in Velsen-Zuid

Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude is gelegen in Recreatiegebied Spaarnwoude en op korte afstand van de bruisende steden Amsterdam en Haarlem. In de omgeving is genoeg te beleven. Het hotel beschikt over diverse faciliteiten die garant staan voor een heerlijke korte vakantie met het hele gezin.

Onbezorgd genieten

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Spaarnwoude geniet u hoe dan ook van een fantastisch verblijf. Dit komt mede door het grote aanbod aan faciliteiten. Zo zijn er twintig comfortabele hotelkamers, een à la carte restaurant, ruim terras en wellness faciliteiten waaronder een verwarmd binnenzwembad, sauna, Turks stoombad en beautysalon. Tevens kunt u bij het hotel een waterfiets huren waarmee u zich een middagje kunt vermaken op het water.

Recreatiegebied Spaarnwoude

De veelzijdige omgeving biedt voor een ieder wat wils. Maak een fiets- of wandeltocht door de omgeving, ontdek de actieve mogelijkheden in Recreatiegebied Spaarnwoude, waai lekker uit aan het strand of breng een bezoek aan Amsterdam en Haarlem. U zult zich geen moment vervelen.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.